Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


DESK dobio sertifikat ISO 9001:2000
Datum: 14.06.2007  Izvor: Desk 

Preduzeće DESK iz Beograda, poznato je na domaćem informatičkom tržištu po insistiranju na visokom kvalitetu svojih proizvoda i usluga kao i trudu koji ulaže da primenom svetskih standarda u poslovanju taj kvalitet konstantno održava i unapređuje.

Sertifikat ISO 9001 predstavlja verifikaciju najvišeg nivoa dostignutog u sistemu upavljanja kvalitetom i svrstava DESK u mali krug domaćih preduzeća koja su na ovaj način svoje poslovanje uskladile sa svetskim normama. Uz druge značajne sertifikate i partnerske statuse kao što su Microsoft Gold Certified Partner i Intel Premier Provider, on predstavlja dodatnu potvrdu obučenosti DESK-ovih kadrova i garantuje DESK-ovim kupcima kvalitet proizvoda i usluga u rangu najvećih svetskih IT kompanija.

Politika standarda kvaliteta je tema koja je sve prisutnija i kod nas.
U dobro uređenom poslovnom sistemu, primenom sistema upravljanja kvalitetom, prestaju improvizacije i primena ad-hok rešenja a menadžment koji rukovodi organizacijom dobija najmoderniji i opšteprihvaćen alat za upravljanje poslovnim procesima.

Principi poslovanja koji su izloženi kroz zahteve standarda ISO 9001:2000, predstavljaju suštinu menadžmenta kvalitetom kao što su procesni pristup, stalna unapređenja, obostrano korisni odnosi sa dobavljačima i kupcima, liderstvo, uključivanje svih zaposlenih i usmerenost ka korisniku.

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari