Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


PC Press o Vivanco kablovima
Datum: 24.12.2010  Izvor: PC Press  Autor: PC Press

Vivanco za sigurnu vezu!
Wireless je u modi, ali ne mogu se svi uređaji povezati bežično – za neke morate upotrebiti kablove. Uz neke uređaje se isporučuju kablovi za povezivanje, ali ne uz sve; osim toga, zbog mnoštva različitih priključaka, lako može da se dogodi da priloženi kabl ne odgovara. Najzad, kablovi mogu da se oštete ili izgube... tada počinje noćna mora. Verujemo da vam je ovakav scenario poznat: sledi traganje za prodavnicama koje nude kablove, pa nesporazumi s prodavcima (ponovniodlazak u prodavnicu radi zamene, pa tako nekoliko puta...), a rezultat je neizvestan, između ostalog, i zbog kvaliteta kabla i konektora na njegovim krajevima.

Desk nudi širok asortiman kablova firme Vivanco - vrlo je verovatno da ćete naći onaj koji vam je potreban, a ako ga i ne nađete, možete da ga naručite (po katalogu). U ponudi su kablovi različitih dužina, a mnogi od njih imaju konektore sa pozlaćenim kontaktima i desetogodišnju garanciju. Izdvojili smo nekoliko reprezentativnih modela.

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari