Desk

Pametna utičnica NEDIS WiFi

Nedis
Šifra: WIFIP120FWT
  • Proizvod iz grupe: Adapteri
  • Proizvođač: Nedis
Maloprodajna cena: 2.999,00 rsd.
WebCena: 2.999,00 rsd.
 Količina 

• Može se koristiti kao samostalni proizvod ili se može lako povezati sa drugim Nedis® SmartLife proizvodima
• Omogućava daljinsko i automatizovano upravljanje - za zakazivanje i povezivanje uređaja
• Podržava glasovnu kontrolu - u kombinaciji sa Amazon Alexa ili Google Home

Upravljajte mnogim električnim aparatima na daljinu jednostavnim uključivanjem u ovaj bežični pametni utikač i povezivanjem sa pametnim telefonom ili tabletom putem Wi-Fi rutera. Praktičan monitor napajanja vam omogućava da na prvi pogled vidite tačno koliko uređaja uređaj trenutno troši ili koliko je energije trošio tokom vremena.

Lako za postavljanje
Ne morate biti tehnički genije ili električar da biste kontrolisali i automatizovali priključene aparate i uređaje. Sve što vam zaista treba je Smart Plug i vaš Vi-Fi ruter. Naša intuitivna aplikacija će vam omogućiti daljinsko i automatsko uključivanje i isključivanje uređaja. Može čak raditi i u vezi sa sistemima glasovnog upravljanja, kao što su Amazon Alexa ili Google Home.

Raspored i uparivanje
Postavite vremenske rasporede za utikač za uključivanje aparata ili ih povežite sa drugima da biste stvorili ambijentalne scene koje se mogu aktivirati jednom komandom ili pritiskom na dugme.

Pratite potrošnju energije
Odmah identifikujte sve uređaje koji koriste prekomernu energiju kako biste bili sigurni da živite u pametnom i energetski efikasnom domu.

O Nedis® SmartLife -u
Otkrijte širok i sve širi asortiman proizvoda-poput sijalica, prekidača, utičnica, senzora i kamera-koji se mogu kontrolisati putem aplikacije koja je jednostavna za upotrebu i intuitivna. Sa funkcijama glasovnog upravljanja koje podržavaju Amazon Alexa i Google Home i bez potrebe za bilo čim drugim osim za vašu postojeću Wi-Fi mrežu, ovo je povezana, pametna kuća koja je jednostavna.
Bilo da tražite jednu pametnu sijalicu ili utičnicu, ili želite da automatizujete celu svoju kuću, otkrijte koliko je pametna tehnologija danas dostupna.Srodni proizvodi

Akcija
- 30 %
2.099,00 rsd.
2.999,00 rsd.

Vivanco Adapter Mini DisplayPort/HDMI

2.999,00 rsd.

Adapter USB tipC/LAN Vivanco